-------------------------------
بررسی تأثیر نام و نشان تجاری (برند) بر وفاداری مصرفکننده
بررسی راهکارهای صرفهجویی مصرف انرژی در صنعت لبنیات ایران (مطالعه موردی کارخانه لبنیات مغان)
بررسی عملکرد شرکتهای تعاونی تولیدی ( صنایع غذایی ) استان تهران
بررسی عوامل موثر بر وفاداری مشتریان و ارائه سازوکارهای مناسب
بررسی نقش و کاربرد تکنولوژی RFID در کارآیی مدیریت زنجیره تامین (SCM) با تاکید بر صنایع غذایی
تولید سوسیس از ماهی Tuna و تعیین زمان ماندگاری آن از گونه ( Thunnus Tonggol )
شناسایی عوامل مؤثر و تعیینکننده در ایجاد نام و نشان تجاری (صنایع غذایی شهر تهران)
طراحی مدل سنجش قابلیت توسعه محصول جدید (NPD) در صنایع غذایی ایران
طراحی و بررسی عملکرد نانوسنسور DNA- نانوذرات طلا برای شناسایی ژن inv A در باکتری سالمونلا
فرآیند تولید نوشابه (طراحی تجهیزات کارخانه گاز Co2)
مدلسازی و شبیهسازی سختیگیری از آب توسط نانوفیلتراسیون با استفاده از مدل DSPM
-------------------------------